یکی از قدیمیترین و اغواکنندهترین رویاهای بشری شبیهسازی پرواز پرندگان به طور کامل بوده و هست. اکنون دانشمندان روباتی ساختهاند که به طور کامل میتواند مانند پرندگان پرواز کند.
طراحی فوقالعاده اسمارتبرد (SmartBird) به این روبات اجازه میدهد به طور خودکار به آسمان بلند شده، پرواز کند و در نهایت هم روی زمین فرود بیاید. این روبات به قدری به پرندههای واقعی شبیه است که تشخیص آن از روی زمین بسیار دشوار است.
ادامه مطلب
طبقه بندی: فناوری نوین،
سلاح تازهای که ساخت آن بسیار ساده و تأثیر آن کاملا گسترده است ، اساس و عصاره آن چیزی نیست جز یک پرتو شدید و آنی از موجهای رادیویی یا مایکرو ویو که قادر است همه مدارهای الکتریکی را که در سر راهش قرار گیرد، نابود سازد.
تاریخچه
توجه به بمبهای الکترومغناطیسی حدود نیم قرن قبل مطرح شد. متخصصان در آن هنگام به این نکته توجه کردند که اگر بمبی هسته ای منفجر شود، امواج الکترومغناطیسی که در اثر انفجار پدید میآید تمامی مدارهای الکترونیک را نابود میسازد. اما مسئله این بود که به چه ترتیب بتوان موج انفجار را ایجاد کرد بدون آنکه نیاز به انجام یک انفجار هستهای باشد؟ دانشمندان میدانستند که کلید حل این مسئله در ایجاد پالسهای (تپهای) الکتریکی که با عمر بسیار کوتاه و قدرت زیاد نهفته است. اگر اینگونه پالسها به درون یک آنتن فرستنده تغذیه شوند، امواج الکترومغناطیسی قدرتمندی در فرکانسهای مختلف از آنتن بیرون میآیند. هر چه فرکانس موج بالاتر باشد، امکان تأثیر گذاری آن بر مدارهای الکترونیک دستگاهها بیشتر خواهد شد.
ادامه مطلب
طبقه بندی: ساخت و تولید،
دانشمندان آزمایشگاه ملی لاورنس بركلی، شیوهای ابداع كردهاند كه بر اساس آن میتوان با استفاده از ویروسهای بیخطر كه انرژی مكانیكی را به برق تبدیل میكنند، نیرو تولید كرد.
این دانشمندان با ساخت یك ژنراتور با قابلیت تولید جریان كافی برای راهاندازی یك نمایشگر كوچك بلور مایع به آزمایش رویكرد خود پرداختند.
این ژنراتور با فشار انگشت بر روی یك الكترود به اندازه تمبر كه با ویروسهای مهندسیشده خاص پوشش داده شده، كار میكند و در آن ویروسها به تبدیل نیروی این فشار به یك بار الكتریكی میپردازند.
این ژنراتور اولین دستگاهی است كه با جمعآوری خواص فیزوالکتریک از مواد بیولوژیکی به تولید الكتریسیته میپردازد. فیروالكتریك به تجمع یك بار در یك جامد در واكنش به فضای مكانیكی گفته میشود.
ادامه مطلب
طبقه بندی: فناوری نوین،
این یک خودروی تمام برقی است که از چهار موتور مجزا برای هر چرخ استفاده می کند. هر کدام از موتورهای برقی ۴۵ کیلوگرم وزن دارند و مجموع آنها ۷۴۰ اسب بخار نیرو در اختیار خودرو قرار می دهد.
وقتی مرسدس بنز سراغ ساخت اتومبیل الکتریکی می رود باید منتظر یک کار متفاوت و برجسته باشیم و این همان چیزی است که در Electric Mercedes-Benz SLS AMG می بینیم.
این شرکت می گوید که SLS AMG قدرتمند ترین خودروی الکتریکی حال حاضر در جهان است. در واقع شرکت بنز این اتومبیل را در سال ۲۰۰۹ معرفی کرده اما از آن موقع تا به حال مشغول تکمیل آن بوده و حالا خودروی برقی اش را به مرحله تولید انبوه رسانده است.
ادامه مطلب
طبقه بندی: خودرو، فناوری نوین،
یکی از رهبران تکنولوژی آلمانی بیشک شرکت آئودی است که هر روز اتوموبیل خود را بیشتر و بیشتر پیشرفتهتر میکند و در عین حال هیچ افت کیفتی نیز در محصولات آن دیده نمیشود(اپل دنیای خودرو).
به تازگی این شرکت اعلام کرده است که در حال کار بر روی ۷ ویژگی مبتنی بر فن آوریهای روز است که در مطلب زیر به اختصار آنان را شرح میدهیم.
ادامه مطلب
طبقه بندی: خودرو، فناوری نوین،